Please enable JS

Wil jij ons Marketing team komen versterken?

Wil jij ons Marketing team komen versterken?

Ben jij een dynamisch persoon, creatief, met sterke copywriting skills en heb je affiniteit met online marketing? Dan zijn we op zoek naar jou!

 

Wie zijn we: Goessens Professionals in Wine is één van de meest gerespecteerde en gerenommeerde bedrijven actief in de verkoop en distributie van wijn waarbij kwaliteit, goede organisatie, rationaliteit, en service & beleving voor de klanten centraal staan. Het bedrijf heeft een internationale uitstraling en wordt gekenmerkt door een buitengewone positieve groei binnen de sector.

Jouw functie: Als marketing medewerker is jouw takenpakket enorm veelzijdig. Je geeft ondersteuning aan de marketing verantwoordelijke en werkt nauw samen voor de uitwerking van alle offline en online projecten. Proactief werken en meedenken over de uitwerking van elk project is nodig, maar daarnaast ben je vooral heel hands-on en praktisch ingesteld. Een greep uit jouw takenpakket:

  • Je beheert en optimaliseert de website en sociale media (content schrijven, beeldmateriaal voorzien, etc.)
  • Je stelt mailings op, verstuurt deze en volgt de resultaten op.
  • Je biedt ondersteuning bij het opmaken van marketingmateriaal zoals wijnkaarten, posters, catalogus, uitnodigingen, etc. Altijd met oog voor de huisstijl.
  • Je vertaalt en verwerkt de technische fiches van het Engels (en Frans) naar het Nederlands
  • Je werkt mee aan de algehele naamsbekendheid van het bedrijf (online adverteren, SEO)
  • Je ondersteunt de marketing verantwoordelijke met overige marketingtaken en –projecten

Kortom een uitdagende functie met heel wat afwisseling !

Functie-eisen:
MBO niveau: Je beschikt over een MBO/Bachelor diploma (marketing, communicatie, of gelijkaardig) en hebt affiniteit met online marketing en bijhorende tools. 

Creativiteit: Je hebt een creatieve geest en ervaring met Adobe (Indesign, Photoshop) voor het opmaken van eenvoudig beeldmateriaal. Daarnaast werk je samen met onze grafisch vormgever die je aanstuurt en voorziet van duidelijke ideeën en een goede briefing.

Copywriting: Het schrijven van aantrekkelijke teksten is een rode draad doorheen de functie: content op de website, nieuwsartikelen, mailings, berichten op sociale media, etc. Gevoel voor taal en een vlotte pen zijn absoluut noodzakelijk. Gezien de internationale aard van het bedrijf heb je hiervoor ook een goede kennis Engels nodig. Kennis van de Franse taal is een pré, maar geen vereiste.

Leergierig: Goessens Professionals in Wine is continu in beweging en heeft ambitieuze groeiambities. Het is van essentieel belang dat je openstaat voor veranderingen en hier snel je weg in weet te vinden. Er wordt van je verwacht dat je meedenkt over mogelijke verbeteringen om het bedrijf verder te laten groeien.

Doener: Een positieve werkhouding, kunnen inspelen op adhoc situaties en initiatief nemen zijn kenmerken die jou typeren.

Wij bieden: Een uitdagende functie voor de lange termijn in een dynamische, groeiende onderneming met familiaal karakter. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ‘drankenindustrie en groothandel in dranken’. Je werkt in de filevrije omgeving van Maastricht.

Sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.